top
english / danish

Velkommen til BELLA GROUP -
Hosting moments that matter 

Vi tilbyder en bred vifte af jobmuligheder i et mangfoldigt miljø med plads til individuel udvikling. Vores kultur har stærke rødder i værtsrollen og bygger desuden på en fast tro på, at hver medarbejders indsats gør en mærkbar forskel.

Vi stræber efter at være

Et godt sted at arbejde - Vi tror på at en tillidsbaseret arbejdskultur er essentiel for en organisation i konstant udvikling. Vi er dedikeret til udviklingen af en arbejdsplads, hvor folk føler sig værdsat og inspireret til at bidrage til vores fælles mål: Hosting Moments that Matter – for vores gæster og for hinanden.

Om os

Bella Group er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. Vi råder over knap 1.600 hotelværelser, mere end 160 møde- og konferencelokaler og har ca. 200.000 kvadratmeter møde- og eventfaciliteter med plads til over 30.000 personer.

Vores brands

COPENHAGEN MARRIOTT HOTEL  -  AC HOTEL BELLA SKY COPENHAGEN  -  BELLA SKY CONFERENCE & EVENT  -  BELLA CENTER COPENHAGEN  -  CROWNE PLAZA COPENHAGEN TOWERS  -  CIFF

Din karriere

Uopfordret ansøgning

Du kan sende din uopfordret ansøgning til Bella Group hér og sikre dig at du fremadrettet bliver holdt orienteret om opslåede stillinger, der matcher din kompetence profil. 

Tilkaldevagt

Vi har løbende brug for tilkaldevagter til vores arrangementer – det kan være: Garderobe bemanding, cafémedarbejdere , tjenere , kokke , køkkenmedhjælpere eller host/hostesses. Lyder dette interessant for dig så tilmeld dig vores database hér og meld dig på de arrangementer, der passer dig.

Elever & Praktikanter

Hos Bella Group søger vi altid nye entusiastiske elever og praktikanter. Registrer dig hér i databasen, så vender vi tilbage til dig så snart vi har fundet et match med en af vores åbne stillinger.

50

NATIONALITETER ER EN DEL AF VORES "ONE TEAM"

25

JOBKATEGORIER - MASSER AF MULIGHEDER

5

HOTELLER OG VENUES I
KØBENHAVN

RESPONSIBLE HOSPITALITY

I Bella Group arbejder vi ud fra begrebet Responsible Hospitality. Det betyder, at vi - udover at levere den bedste service til vores gæster og kunder - også tager ansvar for forretningens påvirkning på miljø og samfund, og bestræber os på at have en positiv indvirkning på vores omgivelser.

Join us / We are hiring...

én organisation – masser af muligheder

Registrér din uopfordrede ansøgning hér. Så får du besked når en stilling matcher dig
REGISTRÉR CV
Vi har løbende brug for tilkaldevagter til vores arrangementer - Tilmeld dig vores database hér.
TILMELD DIG

GET IN TOUCH

BC Hospitality Group
Center Boulevard 5, 2300 København S

Tlf. +45 32 52 88 11

info@bchg.dk