top
english / danish

Velkommen til det gode liv på kanten af Øresund

Marienlyst Strandhotel er noget ganske særligt. Det er romantik og afslapning i første række til havet. Det er godt selskab, fede livekoncerter, private fester og nordsjællandsk overskud. Det er en enestående strandspa og store madoplevelser serveret med nærvær og charme.

MARIENLYST PLEASURE

“Velkommen til Marienlyst Strandhotel. Tjek ind som du er og rejs hjem som dig selv.”

Michael Lauritsen, hoteldirektør

Om os

Marienlyst Strandhotel - møder og konferencer på kanten af Øresund.

Med 19 professionelle møde- og konferencelokaler samt 227 værelser er Strandhotel Marienlyst et af Danmarks største konferencehoteller. Moderne lokaler med naturligt lysindfald og flere af lokalerne er med direkte udgang til strand, terrasse eller balkon med udsigt til Øresund og Kronborg Slot. 

Udover at beliggenheden - direkte til Øresund - gør udsigten fantastisk, opfordrer de skønne udeomgivelser helt naturligt til aktive mødepauser, til en slå-smut-konkurrence I vandkanten eller til en walk-and-talk langs stranden. 

Strandhotel Marienlyst tilbyder også restauranter, bar, loungeområder, fitness og vores nyåbnede Marienlyst Strandspa med mere en 20 faciliteter ude som inde.

227

VÆRELSER

#1

I HELSINGØR

19

MØDELOKALER

4/5

TRIPADVISOR

Mød os...

Jeg tror på, at vi aldrig er stærkere end det svageste led, og derfor er det yderst vigtigt for mig at alle har ‘hjertet med på arbejde’ hver dag, når de træder ind af dørene på Marienlyst.

KARINA HORSBØL KRUSE, Salgschef

Mit arbejde består i at skabe synergi og flow i informationen for hotellets gæster såvel som for mine kollegaer. Min mission er at sikre, at mine kolleger har, hvad de skal bruge for at kunne yde service af højeste kvalitet.

TRINE MØLLER LÆRKE, Konferencechef

For mig handler det om at være i øjenhøjde – især på en arbejdsplads hvor tempoet er højt og ingen dage er ens. Jeg ved, mit team og jeg lykkedes, når vores gæster kommer igen.

MICHAEL LAURITSEN, CEO

Har du lyst til at arbejde på Marienlyst?

I en international atmosfære med masser af glade, sjove, visionære og engagerede kolleger? Her på siden annoncerer vi løbende ledige job.

Du kan også søge uopfordret til job@marienlyst.dk Husk at skrive i emnefeltet hvilket job du er du søger f.eks. receptionist/fuldtid.

Join us - we are hiring!

GET IN TOUCH

Marienlyst Strandhotel, Ndr. Strandvej 2, 3000 Helsingør 

+45 49 21 40 00

job@marienlyst.dk