top
english / danish

Velkommen til Absalon Hotel
- i hjertet af København

BLIV EN DEL AF DANMARKS BEDSTE ARBEJDSPLADS

VI HAR SUCCES PÅ ARBEJDET – VI ER ABSALON UNITED

Vores hotel

Velkommen til Vesterbro – Københavns mest kreative og pulserende bykvarter. Og hjertelig velkommen til Absalon, vores firestjernede familieejede hotel, som byder dig indenfor med lige dele autentisk hygge og livlig storbycharme. 

I mere end 80 år har vi taget imod gæster fra nær og fjern. Da vi slog dørene op i 1938, bestod hotellet af bare 11 værelser. I dag, to generationer senere, tilbyder vi 161 smukt indrettede værelser og suiter. Stemningen er stadig lige så hjertelig og personlig som dengang. Mød tredje generation og hoteldirektør Karen, når du besøger os. 

Som hotel er vi inspireret af vores egen familietradition for det nære værtskab, hvor gæster behandles som gode venner af huset. Og vi er glade for og stolte over, at rigtig mange gæster vælger at besøge os igen og igen.

Absalon United

Vi kan lide hinanden og bruger meget tid sammen. Vi er meget sociale, og vi har det også sjovt sammen uden for arbejde. Vi passer på hinanden og viser omsorg. Vi hjælper hinanden og udviser både respekt og tillid. Teamet er meget internationalt, og det bidrager til en indholdsrig hverdag. Vi er meget stolte over, at Absalon Hotel Group i 2018 blev kåret som Danmarks bedste mindre arbejdsplads og Danmarks bedste arbejdsplads for unge af “Great Place to Work”.

31

MEDARBEJDERE

161

VÆRELSER

4,5

TRIPADVISOR

VI HAR SUCCES PÅ ARBEJDET
– VI
ER ABSALON UNITED

  • Vi har omtanke for hinanden
  • VI tilkendegiver hinanden
  • Vi tilbyder frihed, ansvar og personlig udvikling 
  • Vi er innovative 
  • Og så husker vi på at have det sjovt og fejre en masse

GREEN KEY

Absalon Hotel har Green Key. Det er din sikkerhed for, at vi gør en ekstra indsats for at passe på miljøet. Vi er med til at passe på miljøet, og lever op til Green Keys miljøkrav. Et hotel med Green Key skal, udover de faste kriterier, løbende iværksætte miljøforbedringer.

VIL DU VÆRE EN DEL
AF VORES TEAM?

Så skal du holde øje med jobopslagene, vi annoncerer her på siden. Du er også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til direktør Karen Nedergaard: kns@absalon-hotel.dk.

Join us - we are hiring...

GET IN TOUCH

Absalon Hotel, Helgolandsgade 15, 1653 København V

+(45) 33 31 43 44
info@absalon-hotel.dk