top
english / danish

Diskretion
en æressag
vi sladreR.. ikke

Er du besøgende på JOMP, eller opretter du et CV i vores netværk, er nedenstående privatlivspolitik gældende. Guest & Co prioriterer beskyttelse af dine personlige oplysninger meget højt. Nedenfor kan du læse, hvilke informationer vi lagrer og med hvilket formål, samt hvorledes de opbevares og deles.

Du har altid retten til at modtage indsigt om dine personlige data, som vi behandler samt anmode om ændringer, hvis det er nødvendigt. Hvis du ønsker at benytte dig af dette, så send os en e-mail på info@jomp.dk

Persondata- og privatlivspolitik for jomp

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan JOMP / Guest & Co indsamler og behandler personoplysninger i forbindelse med samarbejdet med vores kunder, leverandører og partnere.

Guest & Co behandler de oplysninger, du giver os, eller vi indsamler om dig, i overensstemmelse med gældende lovgivning og regler. Vi er naturligvis bevidste om, at dine oplysninger behandles med respekt for fortrolighed og for dit privatliv. Vi er forpligtet til at overholde persondatalovens bestemmelser og sikkerhedsbekendtgørelsen om behandling af personoplysninger. Hvis du opretter dig i vores CV-bank eller opretter en jobagent, er Guest & Co datansvarlige og HRM Solutions ApS er databehandlere af det anvendte system. Du kan læse mere hér. Ved oprettelse vil du kunne læse vore databehandlingspolitik og du vil altid skulle acceptere disse.

Vi forpligter os til, ikke at benytte dine personoplysninger til andet end hvad der er nødvendigt for at opretholde vores forpligtelser. Vi er forpligtet til, at træffe de nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til udvekommenes kendskab. Guest & Co videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse.