top
english / danish

BLIV EN DEL AF KØBENHAVNS
STØRSTE HOTELKÆDE

LAD DIN KARRIERE KOMME HJEM - OG BLIV EN DEL AF FAMILIEN

Arp-Hansen Hotel Group 

– dyrker forskelligheden

Fra ydmyge begyndelser til Københavns største hotelkæde – Arp-Hansen Hotel Group er vokset i størrelse og ambitionsniveau siden 1960.

Med en virksomhedsetos der bygger på individualitet, dyrker Arp-Hansen Hotel Group forskelligheden – både når det kommer til vores hoteller og medarbejdere. Hvert hotel har sin egen unikke historie, som resulterer i individuelle udtryk akkurat som vores gæster og medarbejdere. Det er kombinationen af bevarelse og fornyelse, der inspirer og motiverer os, hvilket ses i vores udvikling.

Stilfulde hoteller 

- central beliggenhed

Hos Arp-Hansen Hotel Group finder du noget for enhver smag. Vi har hoteller beliggende i centrum af København, Aarhus og et hyggeligt hotel i Gentofte's grønne omgivelser, kun et stenkast fra centrum. Vores hoteller tilbyder de højeste standarder i værelser, morgenmad og beliggenhed. På alle vores hoteller er gæsten altid i centrum. Uanset hvilken forespørgsel det måtte være står vi altid klar til at assistere dig, når du overnatter på et af vores hoteller i København, Aarhus eller Gentofte.

Mød os...

Hør om de vigtigste værdier i Arp-Hansen Hotel Group

Er der udviklingsmuligheder i Arp-Hansen Hotel Group?

Er du hos Arp-Hansen Hotel Group
om 10 år?

21%

AF VÆRELSESKAPACITETEN I KØBENHAVN

5.000+

VÆRELSER I KØBENHAVN OG AARHUS

100+

MØDE- OG KONFERENCELOKALER

I Arp-Hansen Hotel Group er du med til at give gæster fra hele verden fantastiske oplevelser. Vi ved, at mennesker er forskellige – og derfor har vi hoteller for enhver smag. Vi har klassisk elegance, og vi har ung puls. Vi har orden i tingene, og vi har plads til spontanitet. Vi er gennemført professionelle, og vi har plads til sjov. Vi ser dig, som den du er. Og derfor har vi lige netop den arbejdsplads, hvor du kan føle dig hjemme. For når du føler dig hjemme, kan du få vores gæster til at føle det samme. Det er det, alting handler om i Arp-Hansen Hotel Group.

Bliv en del af os

Ledige jobs

I Arp-Hansen Hotel Group søger vi altid dedikerede og engagerede medarbejdere. Søg en af vores ledige stillinger og bliv en del af vores unikke verden.

Elevpladser

Søg en af vores spændende elevpladser og bliv en del af fremtiden hos os.

Læs mere

Søg uopfordret

Send din uopfordrede ansøgning, så kontakter vi dig så snart vi har en stilling, der matcher din profil. 

Læs mere

Jobagent

Tilmeld dig vores jobagent og modtag interessante stillingsopslag direkte i din indbakke..

Tilmeld dig

Join us - we are hiring!

GET IN TOUCH

Arp-Hansen Hotel Group
Nybrovej 75
2820 Gentofte, Danmark

Tlf.: +45 4597 0500
HR@arp-hansen.dk