top
english / danish

branchens bedste
muligheder inden-
for job og karriere

Velkommen til JOMP – et nichesite for dig, der søger job- og karrieremuligheder i en branche med fart på og masser af spændende oplevelser. Hotel-, restaurations- og oplevelseserhvervet  byder på jobs, hvor du kan gøre en positiv forskel ved at skabe uforglemmelige øjeblikke og unikke gæsteoplevelser.

Genvejen til dit drømmejob!

Vi gør det nemt for dig

Opret CV

På JOMP kan du registrere dit CV og gøre dig synlig over for vores  rekrutteringskonsulenter og headhuntere.   

Lav en jobagent

Med en jobagent bliver du adviseret så snart en stilling matcher dig - og du kan til enhver tid opdatere dine præferencer. 

Company profiles

Kom med 'behind-the-scenes' hos branchens spændende virksomheder. Mød medarbejdere, kom tæt på kulturen mv.

Nyt i branchen

Følg med i de nyeste trends og indsigter i branchen. Via artikler og blogindlæg holder vi dig up to date med vigtig viden.

Se jobs

På JOMP finder du altid de nyeste stillinger inden for service og hospitality. Klik på ikonet for en samlet oversigt.

Mere om os

JOMP er din go-to destination når du skal holde dig opdateret med branchens fantastiske jobs og arbejdspladser.

Bliv en del af en
fantastisk branche!

Ønsker du at avancere hurtigt eller at gøre karriere i udlandet, er branchen lige noget for dig. JOMP skaber overblik over mulighederne - både for dig, der har fundet vej ind i branchen, men vil prøve noget nyt og for dig, der ønsker et springbræt ind i en levende branche i rivende udvikling.

På JOMP finder du altid de nyeste stillinger inden for service og hospitality, og du har mulighed for at udforske alle de fantastiske virksomheder, før du søger. Klik ind på company profiles og få viden om arbejdspladserne. Lær om deres kultur og værdier fortalt af dem, der arbejder der hver dag.