top
english / danish

Velkommen til Hotel Sanders
- Intimt luksus boutique hotel i hjertet af København

Som medarbejder på Hotel Sanders vil du arbejde sammen med mange talentfulde mennesker, med forskellig international baggrund og alder. Vi samarbejder på tværs af alle afdelinger mod et fælles mål, som er at give vores gæster en mindeværdig oplevelse i verdensklasse. Vi søger derfor dig, der går op i at levere en høj professionel og personlig service.

 

”Hotel Sanders giver dig ægte hygge kombineret med dansk design, personlig service og en hjemlig følelse”

Om Hotel Sanders

Hotel Sanders er et femstjernet luksus boutique hotel. Det ligger i den historiske del af København, i rolige omgivelser bag det Det Kongelige Teater. Manden bag Sanders er Alexander Kølpin, som engang var verdens bedste mandlige ballet danser. Han har en ambition om at få Hotel Sanders til at føles mere som et hjem end et hotel. Designet er æstetisk, personligt, luksuriøst og hjemligt. Det er inspireret af hans personlige oplevelser, rejser over hele verden og hans kreative historie. 

Hotel Sanders består af 53 luksuriøse værelser og alle værelser er i samme smukke stil, men alligevel forskelligt indrettet med unikke detaljer. Også fællesområderne på Hotel Sanders er inspirerende indrettet, således at hvert område er en ny oplevelse for øjet.

I 2019 blev Hotel Sanders kåret til ”Hotel of the Year” af Ahead Awards samt ”Denmark’s Leading Hotel” i 2020. Vores cocktail bar TATA blev udnævnt til “Best bar in Copenhagen” i 2019 og ”Best bartender in Denmark” i 2020 af Nordic Bartender’s Choice Awards.

Hotel Sanders som arbejdsplads

Hotel Sanders er en dynamisk, sjov og udfordrende arbejdsplads, med kollegaer der brænder for deres fag og har en passion for at dygtiggøre sig og levere en unik gæsteoplevelse. Vi vægter personlighed, engagement, fleksibilitet og ansvarlighed højt. Vi har åbent 365 dage om året og tilbyder hyggelige ophold, restaurantbesøg, private selskaber samt forretningsmøder.

75

Medarbejdere

24k+

GÆSTER/ÅR

4,5/5

TRIPADVISOR

Jobs

Vi leder altid efter ligesindede kollegaer med høje ambitioner, sans for personlig service og passion for at levere en unik gæsteoplevelse. 

Hvis du er interesseret i, at blive en af vores hotelfamilie, så er du mere end velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@hotelsanders.com

Join us / We are hiring...

GET IN TOUCH

Tordenskjoldsgade 15, 1055 København K

+(45) 46 40 00 40