top
english / danish

Fjordgaarden

Tænk på Fjordgaarden - Kurbad, Hotel & Konference som orkanens øje
- det roligste sted.

"Alle på hotellet arbejder med vores værdier i det daglige, Ambitiøs, Nærvær, Ærlig, Respekt og Bæredygtig – disse værdier er grundfundamentet i alt, hvad vi fortager os – derfor er det vigtigt, at DU kan se sig selv i disse værdier og efterleve dem i hverdagen."

Om os

I den smukke vestjyske natur ved Ringkøbing Fjord, danner Fjordgaarden rammen om gode, kvalitetsfyldte oplevelser og forkælelse i vores helt nye kurbad. Hotel Fjordgården er det perfekte sted at afholde konferencer, kurser og møder. Vi har beliggenheden og gode faciliteter. Derudover, så har vi mange års erfaring med at afholde alle former for fester og selskaber uanset anledning. Vesterhavet og storslåede naturoplevelser er også tæt herpå, ligesom mange attraktioner kan nås på kort tid. Hotel Fjordgården er et 4 stjernet hotel, og dets beliggenhed, faciliteter og imødekommende personale giver dig rig mulighed for at slappe af og nyde dit ophold.

RO til fortravlede liv

Trods Vestenvindens susen og bølgernes brusen er her stille og lunt på vores 98 værelser. Et sted fyldt med RO, der med fordel kan besøges til afslapning i kurbadet, gastronomi og konferencer, når hverdagen for længe har været larmende. 

Her har vi sat tempoet ned og gjort plads til fordybelse, så vores gæster kan finde velvære i fred. Vores smittende sindsro og nede på jorden-attitude hjælper gæsterne med at slappe af, alt imens den vilde natur omkring os forstærker stilheden indenfor. 

I en vild tid hjælper vi med at finde RO'en igen.

Arbejde på Fjordgaarden

Vi tilbyder spændende og udfordrende stillinger, hvor gæster, gode kolleger, professionalisme, udvikling og kvalitet er i fokus. Du bliver en del af et dynamisk hotelteam, som medvirker til at opretholde et højt serviceniveau og tager ansvar i hverdagen for at give vores gæster unikke øjeblikke. 

Alle på hotellet arbejder med vores værdier i det daglige, Ambitiøs, Nærvær, Ærlig, Respekt og Bæredygtig – disse værdier er grundfundamentet i alt, hvad vi fortager os – derfor er det vigtigt, at DU kan se sig selv i disse værdier og efterleve dem i hverdagen.

BÆREDYGTIG

Vi vil være bæredygtige til gavn for miljøet, økonomien og vores gæster. Derfor gør vi meget for at undgå spild af både mad, energi og tid, blandt andet ved at tænke lokalt. Kun når vi kerer os om hinanden og vores omgivelser, kan vi bæredygtigt pleje vores gæster og forretning. Igen og igen.

ÆRLIG

Vi siger tingene, som de er. Hvis vi laver fejl, indrømmer og undskylder vi uden lange søforklaringer, beskyldninger og råberi. Ro på. Og så retter vi op. Med ærlighed og respekt kommer vi videre og længst.

1967

FJORDGAARDEN OPFØRT

98

VÆRELSER

50+

MEDARBEJDERE

4

STJERNER

Arbejdsmiljø

Fjordgaarden er et sted hvor trivsel af den enkle medarbejder vægtes højt derfor afvikles følgende:

  • Mus-samtaler for alle medarbejder
  • Medarbejder performance samtaler, afvikles kvartalsmæssigt (Der opstilles individuelle mål til medarbejderne, så lederen har øje på den enkle medarbejder, derved holdes der fokus på udvikling og motivation)
  • Årligt afvikles der medarbejderanalyse som både henvender sig til det fysiske og psykiske arbejdsmiljø

Hos os er leder- og efteruddannelse en selvfølgelighed, vi vil altid stræbe efter at have de dygtigste leder ansat og vores mål er at holde jer skarpe og motiveret.

RESPEKT

Uden respekt bliver der ikke ro. Hverken udadtil eller indadtil. Derfor er det afgørende, at vi i alle henseender udviser respekt; for gæsterne og deres til tider særlige ønsker, og for kollegers væremåde og faglighed.

NÆRVÆR

Det er når vi er til stede, aktivt lytter og har fokus på gæsterne omkring os, at vi forstår deres behov. Derfor stræber vi efter altid at være opmærksomme og nærværende.

AMBITIØS

Det giver indre ro at gøre sig umage. Derfor er vi altid omhyggelige. Når en opgave kræver at der gås i dybden, så dykker vi ned - for følelsen, det giver at gøre et godt stykke arbejde, genererer nemt flere gode gerninger. Og ambitionen er altid at gøre vores bedste - for både kolleger og gæster.

Succession program

Fjordgaarden vil altid have øjne på at udvikle talenter, og vil gerne udvikle fra egne rækker. Derfor er talentudvikling noget vi har meget fokus på, så vi opdager morgendagens stjerne før vores konkurrenter. Når et talent opdages, er det vigtigt at hotellet påbegynder at motivere og udvikler på personen på et højere fagligt niveau, fastsætter fællesmål. Derved vil vi opnå loyale og engageret medarbejder, som kan gavne forretning langt ud i fremtiden.

Fjordgaarden er i konstant udvikling og vores dygtige medarbejdere er en af hovedårsagerne til det.

Vil du være med på holdet?

Hold øje med vores stillingsopslag her på siden!

Join us / We are hiring...

GET IN TOUCH

Fjordgaarden, Vester Kær 28, 6950 Ringkøbing
_

 97 32 14 00
rec@fjordgaarden.dk